Kickboksen voor ondernemers

 ” Als  je moet vechten voor je zaak “

 

Zakelijke fitness fanaten opgelet, want de Feelgood Fabriek biedt op maandag ochtend om 9:30 een les die speciaal is afgestemd op ondernemers. Als ondernemer ben jij de drijvende kracht achter je bedrijf en die kracht wil je goed verzorgen.  Je bent altijd druk in de weer waarbij er te weinig uren in de dag lijken te zitten. Door te sporten kom je beter in balans. Je slaapt beter, voelt je energieker en gaat daardoor automatisch beter op je voeding letten. En hoe mooi is het om jouw ondernemersbloed en zakelijke vechters-spirit ook in kickbokslessen tot uiting te laten komen? Na de lessen is er zelfs nog tijd en ruimte om gezellig te netwerken met andere ondernemers uit de regio.

Time to punch it all out...

De eenvoudigste en beste manier om tot ontspanning te komen is door flink te bewegen. Want na inspanning komt ontspanning. Door je hartslag flink op te jagen, geeft je lichaam endorfine, serotonine en dopamine vrij. Een cocktail waar je hersens gelukkig van worden.

...and enjoy the results!

Endorfine: gelukzalig en euforisch gevoel, vermindert pijn.
Serotonine: gelukshormoon, reguleert o.a. je eetlust en slaap.
Dopamine: beloningshormoon, zorgt voor tevreden gevoel, doorzettingsvermogen.

Verdedig jezelf en daarmee je zaak!

 

Door je fysiek te ontladen laad je mentaal weer op. Je wilt namelijk fit aan iedere week beginnen. Onze kickbokslessen op maandagochtend bieden dan de ideale uitkomst. Kickboksen geeft je de mogelijkheid om even afstand te nemen van de dagelijkse drukte en je geest weer te ordenen. Hierdoor creëer je meer ruimte in je  geheugen, verbetert je concentratie en gaat jouw productiviteit omhoog. En laten we eerlijk zijn: lekker los gaan op een bokszak werkt niet alleen stress-verlagend, maar geeft je ook gewoon een kick. Je komt beter in je vel te zitten en leert meer en meer op jezelf te vertrouwen. Bovendien is sporten met andere zakelijke fitness fanaten ook erg leuk en motiverend.

Wat kickboksen betekent voor
zakelijke fitness ondernemers

* Klik op de items hieronder voor meer informatie

Je hoofd leegmaken

Met (kick)boksen maak jij je hoofd leeg, waardoor je ruimte creëert en er nieuwe ideeën ontstaan. Het zorgt voor een positief en krachtig gevoel, hetgeen jouw onderneming weer ten goede komt. Je kunt je frustratie en onrust erin kwijt. Ontladen en opladen.

Een gevecht met jezelf

Welke doelen stel jij jezelf? Wij helpen je graag deze te realiseren! Letterlijk het gevecht aangaan met jezelf zorgt er niet alleen voor dat je sterker in het leven komt te staan, maar ook dat jij je als ondernemer krachtiger voelt en dat gevoel de wijde wereld in brengt.

Denksport

Kickboksen is naast een fysieke sport ook echt een denksport. Het geheel overzien, overzicht houden en toeslaan op het juiste moment. Reageren op een tegenstander. Strategie bepalen. Wanneer kies je de aanval en wanneer kies je de verdediging? Snel kunnen schakelen. Ontwijk je met de beweging mee of ga je er hard tegen in door te blokken? Soms incasseren, soms uitdelen. Een geweldige metafoor voor het ondernemerschap.

Stress verminderen

Kickboksen biedt dé weg naar fysieke en mentale gezondheid. De sport faciliteert een heerlijke uitlaatklep, maakt je krachtig en traint je conditie & mindset. Je maakt tijdens het kickboksen allerlei positieve stoffen aan in je lichaam, zoals endorfine, serotonine en dopamine. Al deze facetten en resultaten werken voor jouw als ondernemer stress verminderend.

Krachtig leven

Kies je voor onze kickbokslessen, dan zul je voelen en zien dat jouw lichaam en geest iedere week krachtiger worden. We focussen ons in de lessen niet alleen op techniek en fitheid, maar ook op fysieke kracht en mentale weerbaarheid. Je werkt in meerdere opzichten aan een gezonde balans. Zo zul jij voortaan krachtiger ondernemen en leven.

Vragen over kickboksen voor ondernemers? Stel ze hier:

  * Een sterretje geeft een verplicht veld aan

  Beschikbare lessen

  Beschikbare lessen

  Maandag

  • Kickboksen vrouwen

   -

   Dames

  • Hatha Yoga

   -

   Hatha Yoga (Menieke)

  • Yin Yoga

   -

   Yin Yoga (Menieke)

  Dinsdag

  • Kickboksen vrouwen

   -

   Dames

  • Online Yin Yoga

   -

   Online Yin Yoga (Menieke)

  • Yin Yoga

   -

   Yin Yoga (Menieke)

  Woensdag

  • Yin&Yang Yoga

   -

   Yin&Yang Yoga (Menieke)

  • Yin Yoga

   -

   Yin Yoga (Menieke)

  Zaterdag

  • Kickboksen vrouwen

   -

   Dames

  Kickbokstraining in de ochtend

   

  Kickboksen in de ochtend helpt je aarden, stevig met je voeten op de grond en in verbinding met jezelf staan. Het brengt energie in beweging, waardoor je fit en opgewekt de dag kunt beginnen. Volle kracht er tegen aan.

  Kickbokstraining in de avond

   

  Aan het einde van een drukke dag helpt boksen je los te maken van eventuele negatieve energie die je gedurende de dag of week hebt opgelopen. De focus op het kickboksen zorgt ervoor dat de rest van je geest tot rust komt.

  Uitproberen? Een proefles kost 10 euro en bokshandschoenen hebben we tijdelijk voor je te leen. Na de proefles kun je gebruik maken van verschillende abonnementen of een strippenkaart.