Yogalessen Yin & Yang

Voor de nodige inspanning & ontspanning

 

Yogalessen zorgen voor de nodige inspanning en ontspanning. Door de hectiek van het leven kan het tot jezelf komen en je innerlijke rust vinden er soms bij in schieten. Dit zorgt alleen maar voor meer onrust en soms zelfs tot fysieke klachten. Onze yogalessen helpen je jouw innerlijke rust te vinden en deze fysieke, vaak stress gerelateerde, klachten te verhelpen. We bieden zowel Yin yoga als Yang yoga.

Yin Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

Yin is een stijl van yoga waarbij houdingen voor langere tijd (3-5 min) worden vastgehouden. Yin yoga is een geweldige tegenhanger als je een actief en snel leven leidt, zoals wij westerlingen vaak doen. Tevens helpt het bij het verbeteren van je houding en het verminderen van klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

 

Yin Yang Yoga | Feelgood Fabriek

Prive Yoga

v.a. € 75 p.sessie.

Je kiest voor 1 op 1 sessies;  persoonlijke doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens de training in op specifieke behoeften, beperkingen en vraagstukken. We bespreken van tevoren jouw wensen en de verschillende yogastijlen. We maken een programma en gaan ermee aan de slag. De intake en het plan van aanpak zijn kosteloos.

Personal Training Yoga | Feelgood Fabriek

Yin & Yang Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

In de Yin & Yang yogales word je fysiek uitgedaagd én kom je geheel tot rust komt. Daar waar het bij Yang yoga juist draait om activatie van spieren en het sterker maken van het lichaam, draait het bij Yin yoga juist om loslaten en verzachten. Tijdens de les komt zowel het bewegelijke en dynamische van Yang aan bod als wel onbeweeglijke meditatieve van Yin.

Yogalessen | Yin & Yang | Twello

Hatha Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

Hatha Yoga, terug naar waar het allemaal mee begon. Ha (zon) en Tha (maan) komt uit het sanskriet.Zo staat de zon voor actie en de maan de verinnerlijking. Tijdens de les worden deze tegengestelde energieën samen gebracht.  Door de adem en de aandacht te verplaatsen naar plekken in het lichaam komt daar het ‘bewustzijn.

Medische klachten?

Yogalessen hebben een helende werking!

 

Een slechte houding, fysieke klachten, slecht slapen, stress en/of je niet fit voelen? Dan kan een 10-weeks programma onder persoonlijke begeleiding je hierbij op weg helpen. Hierin wordt niet alleen gekeken naar het fysieke lichaam, maar naar alle aspecten die jou je beter in je vel laten voelen. Denk hierbij aan ontspanningsoefeningen, een juiste ademhaling en het leren bewegen vanuit een stabiele core waarbij je de lichaamshouding verbetert en kracht opbouwt. Na een uitgebreide intake zal er een plan worden opgesteld voor 10 weken, aangepast op jouw persoonlijke doelen, waarin je op weg wordt geholpen naar een fysieke en mentale fitheid.

Beschikbare lessen

Beschikbare lessen

Maandag

 • Hatha Yoga

  -

  Hatha Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Woensdag

 • Yin&Yang Yoga

  -

  Yin&Yang Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Medische klachten verhelpen

 

Bij yoga wordt er gewerkt aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Je werkt aan je houding en het verminderen van klachten. Dit kunnen klachten zijn, zoals bekken- en heupklachten maar ook RSI, artrose en hernia. Wil jij weten of dit ook de oplossing is voor jouw klachten? Neem dan contact met ons op.

Stress gerelateerde klachten verhelpen

 

Door het versoepelen van het bindweefsel in het lichaam wordt er ruimte gecreëerd voor het lichaam om de probleemgebieden te helen. Dit kan klachten, zoals vermoeidheid, slaapproblemen maar ook klachten bij een burn out, verhelpen. Wil jij een gratis proefles proberen? Klik dan hieronder op de knop.