Yoga Twello?

Kom naar de Feelgood Fabriek!

 

Is yoga Twello jouw zoekopdracht? Zoek niet verder! In een prachtig afgelegen bosrijke omgeving kun je in een sfeervolle yoga studio werken aan zowel lichaam als geest. De yoga vormen die hier worden gegeven zijn Yin en Yang. Het Yin en Yang symbool komt vanuit het Taoïsme en verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven doordrongen zijn. Donker en licht, koud en warm, inspanning en ontspanning. Dit is precies waar de combinatie les van Yin & Yang Yoga over gaat.

 

In de les vind je de fysieke uitdaging én kom je geheel tot rust. Daar waar het bij Yang yoga gaat over het lichaam versterken, krachtiger maken en spieractivatie, draait het bij Yin Yoga juist om totale ontspanning, loslaten en het bindweefsel op rek brengen. Tijdens deze les komt dus zowel het actieve dynamische van Yang Yoga aan bod als het passieve meditatieve van Yin Yoga.

Yin Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

Yin is een stijl van yoga waarbij houdingen voor langere tijd (3-5 min) worden vastgehouden. Yin yoga is een geweldige tegenhanger als je een actief en snel leven leidt, zoals wij westerlingen vaak doen. Tevens helpt het bij het verbeteren van je houding en het verminderen van klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

 

Yin Yang Yoga | Feelgood Fabriek

Prive Yoga

v.a. € 75 p.sessie.

Je kiest voor 1 op 1 sessies;  persoonlijke doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens de training in op specifieke behoeften, beperkingen en vraagstukken. We bespreken van tevoren jouw wensen en de verschillende yogastijlen. We maken een programma en gaan ermee aan de slag. De intake en het plan van aanpak zijn kosteloos.

Personal Training Yoga | Feelgood Fabriek

Yin & Yang Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

Yin is een stijl van yoga waarbij houdingen voor langere tijd (3-5 min) worden vastgehouden. Yin yoga is een geweldige tegenhanger als je een actief en snel leven leidt, zoals wij westerlingen vaak doen. Tevens helpt het bij het verbeteren van je houding en het verminderen van klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

 

Yogalessen Twello? Feelgood Fabriek!

Hatha Yoga (groepsles)

v.a. € 42,50 p.m.

Hatha Yoga, terug naar waar het allemaal mee begon. Ha (zon) en Tha (maan) komt uit het sanskriet.Zo staat de zon voor actie en de maan de verinnerlijking. Tijdens de les worden deze tegengestelde energieën samen gebracht.  Door de adem en de aandacht te verplaatsen naar plekken in het lichaam komt daar het ‘bewustzijn.

Medische klachten verhelpen

 

Bij yoga wordt er gewerkt aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Je werkt aan je houding en het verminderen van klachten. Dit kunnen klachten zijn, zoals bekken- en heupklachten maar ook RSI, artrose en hernia. Wil jij weten of dit ook de oplossing is voor jouw klachten? Neem dan contact met ons op.

Stress gerelateerde klachten verhelpen

 

Door het versoepelen van het bindweefsel in het lichaam wordt er ruimte gecreëerd voor het lichaam om de probleemgebieden te helen. Dit kan klachten, zoals vermoeidheid, slaapproblemen maar ook klachten bij een burn out, verhelpen. Wil jij een gratis proefles proberen? Klik dan hieronder op de knop.

Yin Yoga in Twello

Yin Yoga is een vorm van Yoga die volledig afwijkt van alle andere typen Yoga. Bij Yin Yoga draait alles om het op rek brengen van fascia, beter bekend als bindweefsel. Dit doe je door de houdingen voor langere tijd (4-6 min) aan te houden. Door middel van de langdurige rek ontstaat er ruimte in het lichaam en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken. Hierdoor is je lichaam in staat probleemgebieden te helen als onder andere rug, schouder, nek maar ook stress gerelateerde klachten. Yin Yoga is een perfecte aanvulling op alle vormen van sport en is vanwege haar langzame en rustige tempo een geweldige tegenhanger voor ons drukke en hectische bestaan.

Beschikbare lessen

Beschikbare lessen

Maandag

 • Hatha Yoga

  -

  Hatha Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Woensdag

 • Yin&Yang Yoga

  -

  Yin&Yang Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Wil jij graag buiten sporten in de frisse lucht? De Feelgood Fabriek bevindt zich op een unieke afgelegen locatie in Twello waar zowel binnen als (droog onder een afdak) buiten kan worden getraind.