Sportschool voor vrouwen

Getting fit without being hit

 

Een sportschool voor vrouwen? Kickboksen in de buitenlucht, droog onder een afdak? Welkom bij de Feelgood Fabriek! In een veilige omgeving worden jou de fijne kneepjes van het kickboksen bijgebracht door een ervaren trainer. Kickboksen kan bij ons zowel individueel als in een groep. Iedereen is bezig op haar eigen niveau en heeft haar eigen doelstelling(en). Sluit gerust aan bij onze gemotiveerde en inspirerende vrouwen. Behalve het sparren komen alle ‘ins & outs’ van de sport aan bod; zoals voetenwerk, ontwijken, overnames en andere technieken. Je leert alles wat je over kickboksen moet weten. Aan het einde van de training kun je nog even al je emotie en energie loslaten op de bokszak.

Gebruik je hele lichaam

Een goeie stoot of trap vindt z’n basis in het voetenwerk en het indraaien van je lichaam. Gegenereerd vanaf je standbeen op de grond tot aan het been of de vuist waarmee je stoot. Grote spierballen zijn niet nodig. Je ontdekt de kracht die je lichaam bezit. Voeg daar focus en intentie aan toe en voel jezelf mentaal en fysiek steeds krachtiger worden.

 

Loslaten brengt rust

Aan het einde van de dag maakt boksen je even vrij van eventuele frustraties of andere vormen van negatieve energie. Lekker bij jezelf blijven zonder te hoeven voldoen aan de regels van de maatschappij. Zodoende resulteert inspanning in ontspanning. Door je aan de oppervlakte te concentreren op wat kickboksen van je vraagt, brengt het de rest van je geest tot rust.

 

Me time

Bij de Feelgood Fabriek wordt in een veilige omgeving getraind. Zonder toeschouwers, heerlijk in de buitenlucht, maar altijd droog onder een overkapping. Dit is jouw uur, wat je doel ook is, even los van huis of werk. Werken aan je conditie, mindset en fitheid.

Kickboksvragen? Stel ze hier:

  * Een sterretje geeft een verplicht veld aan

  Meer dan alleen sport

  Kickboksen is discipline, hard werken, lichaam & geest beheersen en het vertrouwen in jezelf vergroten. De lessen die je leert tijdens het kickboksen zijn bruikbare metaforen voor het leven. De Feelgood Fabriek is niet alleen een sportschool voor vrouwen. Naast de kickbokslessen voor alleen vrouwen of kinderen, bieden we ook yogalessen voor zowel vrouwen als mannen.

  Kickbokslessen | Feelgood Fabriek

  Kickboksen voor vrouwen

  v.a. € 42,50 p.m.

  Kickboksen bij de Feelgood Fabriek biedt vrouwen een krachtige uitlaatklep. Kom zowel ontladen als opladen. Word bewust van de kracht die in je zit, zowel fysiek als mentaal. Kickboksen zet jou stevig in je schoenen en daardoor krachtiger in het leven. In een groep met gemotiveerde vrouwen kun je even alles loslaten, tot jezelf komen en sterker worden.

  Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

  Je kiest voor 1 op 1 sessies;  persoonlijke doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens de training in op specifieke behoeften, beperkingen en vraagstukken. We bespreken van tevoren jouw wensen en de verschillende yogastijlen. We maken een programma en gaan ermee aan de slag. De intake en het plan van aanpak zijn kosteloos.

  Yogalessen Twello? Feelgood Fabriek!

  Yin & Yang Yoga (groepsles)

  v.a. € 42,50 p.m.

  In de Yin & Yang yogales word je fysiek uitgedaagd én kom je geheel tot rust komt. Daar waar het bij Yang yoga juist draait om activatie van spieren en het sterker maken van het lichaam, draait het bij Yin yoga juist om loslaten en verzachten. Tijdens de les komt zowel het bewegelijke en dynamische van Yang aan bod als wel onbeweeglijke meditatieve van Yin.