Sportschool Twello?

Welkom bij de Feelgood Fabriek!

Op zoek naar een sportschool in Twello die verder gaat dan bewegen alleen? Welkom bij de Feelgood Fabriek; jouw kickboks- en yogaschool in één! Er zijn zowel groepslessen als personal training mogelijk. De yogalessen voor mannen en vrouwen vinden in onze binnenruimte plaats. Onze kickbokslessen voor vrouwen, en ondernemers vinden echter buiten onder onze overkapping plaats.

Kickboksschool

“Ik wil kickboksen inzetten als middel, om mensen meer in hun kracht te zetten. Mentale kracht en lichaamsbewustzijn dat is waar het om draait.”

Mijn naam is Hans en sport is mijn passie. Ik ben mijn hele leven al actief met verschillende bewegingssporten. Als kleine jongen met voetbal en als tiener met de Japanse zelfverdedigingskunst Jiu Jitsu.

 

Vervolgens ben ik gaan kickboksen en boksen. Ook met fitness ben ik op jonge leeftijd begonnen. Zo heb ik ervaring opgedaan met diverse disciplines en in mijn beleving is kickboksen de perfecte combinatie van deze verschillende disciplines. Het continu verdiepen in trainings- en voedingsleer is meer dan een hobby, het is een levensstijl.

 

Tegenwoordig focus ik mij op kickboksen in m’n eigen kickboksschool. Bij kickboksen draait om techniek en tactiek. Het draait niet zozeer om kracht, maar om de energie die je erin stopt. Kickboksen is een denksport; het vergt concentratie om jezelf te verbeteren. Van kickboksen word je krachtiger. Niet alleen mentaal, door het gewonnen zelfvertrouwen, maar ook lichamelijk word je sterker.

Yogastudio

“Het gaat er niet om hoe je je lichaam in de houding krijgt maar hoe de houding jou in je lichaam krijgt “

Mijn naam is Menieke en ik heb altijd al een sterke interesse voor filosofie en sport gehad. Na verschillende sportopleidingen trok in 2007 Yoga dan ook mijn aandacht vanwege zowel het fysieke als filosofische aspect.

 

Inmiddels is dit dan ook uitgegroeid tot een nieuwe manier van leven. Na meerdere jaren Yoga te hebben bestudeerd, beoefend en gegeven in zowel binnen als buitenland was het openen mijn eigen Yogaschool bij de Feelgood Fabriek een logisch gevolg. Yoga brengt mij in het ‘hier en nu’ zonder verwachtingen en zonder oordelen.

 

Bij de Feelgood Fabriek geef ik verscheidene soorten yogalessen, zowel in groepsverband als privé (therapeutische) sessies. Daarnaast leid ik, als één van de hoofddocenten, met veel plezier studenten op tot internationaal erkende yogadocenten bij opleidingscentrum SanaYouYoga.

Ons aanbod

In- & ontspanning voor lichaam en geest

Kickboksen

Intensief & gevarieerd trainen

Yogalessen Twello? Feelgood Fabriek!

Yin & Yang Yoga

Actief & passief naar ontspanning

Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

Personal training

Voor een gezond en sterk lichaam

Wil jij graag buiten sporten in de frisse lucht? De Feelgood Fabriek bevindt zich op een unieke afgelegen locatie in Twello waar zowel binnen als (droog onder een afdak) buiten kan worden getraind.