Prive Yoga

Waarom kiezen voor prive yoga  

 

Het kan soms fijn zijn om privélessen te volgen. Wanneer je in het dagelijks leven wordt belemmerd door fysieke of mentale klachten die je ervaart. Omdat je een (nieuwe) impuls wil geven aan je yoga practice, of verder te verdiepen. Als je intensief sport en je te oren is gekomen dat yoga je verder kan helpen en ondersteunen in de uitoefening van je sport. Wanneer je om praktische redenen geen groepsles kan of wil bijwonen. Tijdens herstel van ziekte of een blessure is privé yoga een goeie keuze om weer op kracht te komen.

In deze gevallen biedt prive yoga een uitkomst. Wanneer je de keuze maakt voor prive yoga, krijg je mijn persoonlijke en doelgerichte begeleiding. Tijdens de sessies gaan we in op specifieke vraagstukken, behoeftes en/of beperkingen. Samen bespreken we jouw wensen, de verschillende yogastijlen, en maken daaruit de keuzes en een programma. Wanneer we dat helder hebben kunnen we aan de slag.

Prive Yoga voor meerdere doeleinden. 

 

Medische klachten; Wanneer er sprake is van fysieke klachten gaan we aan de slag met een specifieke vorm van Yoga waarbij het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Hierbij kunnen klachten als; bekken-heupklachten, Rug-,nek-en schouderklachten maar ook RSI, artose worden vermindert. Ook wanneer er sprake is van ademhalingsproblematiek, slaapproblemen, een burn-out of vermoeidheid kunnen de medical yoga lessen helpend zijn. Technieken uit Yoga Therapy en Yin Yoga Medicine zullen er voor zorgen dat het lichaam zelf in staat is de probleemgebieden te helen. 

 

Bewustzijn vergroten; Door Yoga krijg je helder inzicht in wie of wat je daadwerkelijk bent. Yoga nodigt je uit naar binnen te keren, in te checken bij jezelf en te ontdekken dat innerlijke vrede, helderheid en stilte hier altijd te vinden is.

_

Intensieve begeleiding; wanneer je moeite hebt om te voelen, echt contact te maken met het lichaam en veel in het hoofd. Vaak gaat dit gepaard met het ervaren van spanning, onrust, stress, angst of trauma.

 

Sporters; Yoga kan ontzettend ondersteunend zijn wanneer je (professioneel) sport beoefend. Het zorgt voor sneller herstel na een wedstrijd, voorkomt blessures, de concentratie verbeterd en zorgt voor een krachtige mindset.

 

Privé Yoga Sessies zijn in deze gevallen een uitkomt. Tijdens de privé sessies gaan we in op jouw wensen, behoeftes en eventuele vraagstukken. Tijdens de intake bespreken we de verschillende mogelijkheden in stijlen en kiezen we de vorm die bij jou past en je ook dient. Op basis daarvan maken we een programma waarmee we aan de slag gaan.

Pakket aanbod

Prive Yoga is maatwerk, daarom bieden we meerdere pakketen aan. Tijdens de intake kijken we samen welk pakket het meest passend is voor jou.

 

Het volgen van prive yoga kan zowel online (zoom) als reallife in de studio worden gedaan.

OPTIE 1 BEWUSTZIJN IN JE LIJF - €385,-

Een intake bestaande uit:

Een uitgebreide anamnese + bodyreading (twv €85)

Vijf prive yogasessies

Wekelijkse toegang tot online Yin yoga voor  één maand (twv €42,50)

Online toegang tot verschillende filmpjes & audio opnames

OPTIE 2 MEER BEWUSTZIJN IN JE LIJF - €555,-

Een intake bestaande uit:

Een uitgebreide anamnese + bodyreading (twv €85)

Zeven prive yogasessies

Wekelijkse toegang tot online Yin yoga voor twee maanden (twv €85)

Online toegang tot verschillende filmpjes & audio opnames

OPTIE 3 HOGER BEWUSTZIJN IN JE LIJF €770,-

Een intake bestaande uit:

Een uitgebreide anamnese + bodyreading (twv €85)

Tien prive yogasessies

Wekelijkse toegang tot online Yin yoga voor drie maanden  (twv €127,50)

Online toegang tot verschillende filmpjes & audio opnames

Wil jij graag buiten sporten in de frisse lucht? De Feelgood Fabriek bevindt zich op een unieke afgelegen locatie in Twello waar zowel binnen als (droog onder een afdak) buiten kan worden getraind.