Lid worden

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

  * Een sterretje geeft een verplicht veld aan

  Werken aan lichaam & geest

  Welkom bij de weg naar een gezonder en (mentaal) sterker lichaam. Vul hiernaast het formulier in om je in te schrijven bij De Feelgood Fabriek. Nadat wij jouw inschrijving hebben ontvangen, zullen wij contact opnemen om samen met jou te bepalen wat het plan van aanpak wordt. Bokshandschoenen hebben we overigens tijdelijk voor je te leen en er zijn zowel losse lessen als abonnementen beschikbaar.

  Groepstraining kickboksen

  Een intensieve en gevarieerde groepsles waarin je werkt aan je conditie, mindset en sterkere spieren in heel je lichaam, maar ook aan zelfverdediging en zelfvertrouwen. Er wordt niet gespard, dus er is geen lichamelijk contact, maar je moet wel volop aan de bak.

   

   

  Pads training

  De trainer houdt de pads voor je op en jij maakt snelle kickboks combinaties. De perfecte manier om je techniek en conditie te verbeteren.

  Duo pads-training

  Samen met je sportmaatje ga je de uitdagingen aan. De één heeft bokshandschoenen aan en oefent bokstechnieken met stoten. De ander heeft de pads aan.

  Personal Training

  Bij personal training gaan wij kijken naar jouw specifieke behoeften. Samen bespreken wij jouw wensen en stellen wij een gepersonaliseerd programma op. Dit kan kickboksen, yoga en/of een combinatie van beide zijn. We stellen alles in werking om samen het best mogelijke resultaat voor jou te behalen. Voordat wij van start gaan doen wij eerst een intake en stellen wij een plan van aanpak op.

  Yin Yoga

  Yin is een stijl van yoga waarbij houdingen voor langere tijd (3-5 min) worden vastgehouden. Yin yoga is een geweldige tegenhanger als je een actief en snel leven leidt, zoals wij westerlingen vaak doen. Tevens helpt het bij het verbeteren van je houding en het verminderen van klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

   

  Yin & Yang Yoga

  In de Yin & Yang yogales word je fysiek uitgedaagd én kom je geheel tot rust komt. Daar waar het bij Yang yoga juist draait om activatie van spieren en het sterker maken van het lichaam, draait het bij Yin yoga juist om loslaten en verzachten. Tijdens de les komt zowel het bewegelijke en dynamische van Yang aan bod als wel onbeweeglijke meditatieve van Yin.