Kicking Zen

Jouw uitlaatklep naar energie, kracht, zelfvertrouwen en de gewenste mindset

 

Kicking Zen is onze vertaling van de krachtige combinatie van kickboksen en yoga. Voor sommigen misschien een ongebruikelijk combinatie, maar de twee sporten vullen elkaar perfect aan en dat laten wij jou graag ondervinden. De combinatie van deze sporten, ook bekend onder de naam ‘zenboksen’, geeft jou zowel energie en kracht als innerlijke rust en een sterke mindset. Wij bieden bij beide disciplines zowel personal training als groepslessen met daarbinnen ook uiteenlopende trainingen en programma’s.

Kickboksen

Intensief & gevarieerd trainen

Yogalessen Twello? Feelgood Fabriek!

Yin & Yang Yoga

Actief & passief naar ontspanning

Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

Personal training

Voor een gezond en sterk lichaam

Kicking Zen is in- & ontspanning

Stress, frustratie en/of boosheid eruit boksen en daarna de stilte opzoeken en ontspannen met yin yoga. Je zult er zowel geestelijk als lichamelijk van opknappen. Deze combinatievorm biedt een positief effect op lichaam én geest. Je ontdekt de grenzen van je eigen lichaam en gaat aan de slag met fysieke en mentale rust. Het is geen gemakkelijke sport, want het mentale aspect speelt een significante rol. Wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten, zoals overspannenheid of een burn-out, zal zenboksen de ideale uitlaatklep zijn.

 

 

Iets voor jou?

Indien je gevoelig bent voor spanning/stress of als je simpelweg gek bent op kickboksen en yoga, zit je goed bij de Feelgood Fabriek in Twello. Mocht je liever alleen sportlessen in kickboksen of alleen in yoga volgen, kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen kun je bij ons rekenen op de begeleiding van een ervaren en gecertificeerde trainer.

Wil jij graag buiten sporten in de frisse lucht? De Feelgood Fabriek bevindt zich op een unieke afgelegen locatie in Twello waar zowel binnen als (droog onder een afdak) buiten kan worden getraind.