Kickbokslessen

in de frisse buitenlucht!

 

Kickbokslessen zorgen voor de nodige inspanning en vervolgens ontspanning. Kickboksen is een goede sport om te ontstressen en fit te worden. Het is een snelle manier om je lichaam en geest te trainen. De Feelgood Fabriek biedt kickbokslessen voor vrouwen en voor jongeren. Op een afgelegen locatie en in een vertrouwde omgeving gaan we samen uitdagingen aan. Wat is die van jou? Meer kracht of techniek? Afvallen of een betere conditie? Meer zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Het komt allemaal aan bod tijdens onze kickbokslessen. Kom jij het ervaren?

Kickboksen voor vrouwen

v.a. € 42,50 p.m.

Kickboksen bij de Feelgood Fabriek biedt vrouwen een krachtige uitlaatklep. Kom zowel ontladen als opladen. Word bewust van de kracht die in je zit, zowel fysiek als mentaal. Kickboksen zet jou stevig in je schoenen en daardoor krachtiger in het leven. In een groep met gemotiveerde vrouwen kun je even alles loslaten, tot jezelf komen en sterker worden.

Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

Je kiest voor 1 op 1 sessies;  persoonlijke doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens de training in op specifieke behoeften, beperkingen en vraagstukken. We bespreken van tevoren jouw wensen en de verschillende yogastijlen. We maken een programma en gaan ermee aan de slag. De intake en het plan van aanpak zijn kosteloos.

Kickboksen voor vrouwen

v.a. € 42,50 p.m.

Een intensieve en gevarieerde groepsles waarin je werkt aan je conditie, mindset en sterkere spieren in heel je lichaam, maar ook aan zelfverdediging en zelfvertrouwen. Er wordt niet gespard, dus er is geen lichamelijk contact, maar je moet wel volop aan de bak.

 

 

Overzicht kickbokslessen

 

De Feelgood Fabriek biedt voor vrouwen kickbokslessen aan op maandag dinsdag en donderdag . Op maandag en dinsdag kunnen aansluitend yogalessen worden gevolgd. De Yogalessen zijn op maandag dinsdag en woensdag.

Maandag

 • Kickboksen ondernemers

  -

  Heren en Dames

 • Kickboksen vrouwen

  -

Dinsdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Woensdag

Donderdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Vrijdag

Zaterdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Zondag