WERKEN AAN LICHAAM & GEEST

Kickbokslessen

in de frisse buitenlucht!

 

Kickbokslessen zorgen voor de nodige inspanning en vervolgens ontspanning. Kickboksen is een goede sport om te ontstressen en fit te worden. Het is een snelle manier om je lichaam en geest te trainen. De Feelgood Fabriek biedt kickbokslessen voor vrouwen en voor jongeren. Op een afgelegen locatie en in een vertrouwde omgeving gaan we samen uitdagingen aan. Wat is die van jou? Meer kracht of techniek? Afvallen of een betere conditie? Meer zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Het komt allemaal aan bod tijdens onze kickbokslessen. Kom jij het ervaren?

Kickbokslessen | Feelgood Fabriek

Kickboksen voor vrouwen

v.a. € 42,50 p.m.

Kickboksen bij de Feelgood Fabriek biedt vrouwen een krachtige uitlaatklep. Kom zowel ontladen als opladen. Word bewust van de kracht die in je zit, zowel fysiek als mentaal. Kickboksen zet jou stevig in je schoenen en daardoor krachtiger in het leven. In een groep met gemotiveerde vrouwen kun je even alles loslaten, tot jezelf komen en sterker worden.

Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

Personal training

€ 60,00 p.k.

Je kiest voor 1 op 1 sessies;  persoonlijke doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens de training in op specifieke behoeften, beperkingen en vraagstukken. We bespreken van tevoren jouw wensen en de verschillende yogastijlen. We maken een programma en gaan ermee aan de slag. De intake en het plan van aanpak zijn kosteloos.

 

Kickboksen voor kinderen bij de Feelgood Fabriek

Jeugd Kickboksen (12-16 jr)

v.a. € 29,95 p.m.

Jeugd Kickboksen biedt jongeren van 12 t/m 16 jaar een uitlaatklep, conditie, zelfvertrouwen en discipline, maar bovenal een héle leuke bezigheid. Het doel is niet leren vechten, maar een route via beheersing van de techniek naar fysieke en mentale veerkracht. Kickboksen is veel meer dan alleen een sport beoefenen en doet jongeren steviger in hun schoenen staan.

Overzicht kickbokslessen

 

De Feelgood Fabriek biedt voor vrouwen zowel in de ochtend als avond kickbokslessen. Voor beide dagdelen is iets te zeggen, dus ga vooral voor het tijdstip dat voor jou goed voelt of uitkomt. De kickbokslessen voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar vinden plaats op maandag om 18:00 uur. Bij een toekomstige uitbreiding van de groep zullen we ook de jeugd kickbokslessen op meerdere dagen aan gaan bieden.

Maandag

 • Kickboksen onderneemsters

  -

  Dames

 • Jeugd Kickboksen

  -

  Jeugd (12-16 jaar)

 • Jeugd Kickboksen

  -

  Jeugd (12-16 jaar)

 • Kickboksen vrouwen

  -

Dinsdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Woensdag

Donderdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Vrijdag

Zaterdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

Zondag