Kickboksen voor vrouwen

 

‘Kickboksen voor vrouwen’ is een lesprogramma dat in het leven is geroepen voor vrouwen die willen werken aan conditie en zowel fysieke als mentale (veer)kracht. Die een heerlijke uitlaatklep zoeken en het dagelijks keurslijf willen doorbreken. Even helemaal jezelf zijn en eventuele frustraties van je af slaan. Niet op elkaar, maar op Bob, onze boks-pop die het vaak zwaar te verduren krijgt, maar altijd voor je klaar blijft staan. Net als onze ervaren kickbokstrainer die je voorziet van de nodige instructies en die (duo-)pads-trainingen verzorgt en/of begeleidt.

Ervaar Kicking Zen!

We bieden een plek waar je je drukke baan en overvolle agenda even los kunt laten om te werken aan je lichaam en geest. De Feelgood Fabriek is een sportschool voor vrouwen en jongeren, waar naast kickbokstraining ook ruimte is voor mindfulness en yoga. De yogalessen zijn overigens wel voor vrouwen én mannen bedoeld en vinden binnen plaats. Het kickboksen voor vrouwen vindt buiten plaats, waar onder een afdak droog getraind kan worden in de frisse lucht. De krachtige combinatie van kickboksen en yoga noemen wij ‘Kicking Zen‘.

Kickboksen voor vrouwen

v.a. € 42,50 p.m.

Een intensieve en gevarieerde groepsles waarin je werkt aan je conditie, mindset en sterkere spieren in heel je lichaam, maar ook aan zelfverdediging en zelfvertrouwen. Er wordt niet gespard, dus er is geen lichamelijk contact, maar je moet wel volop aan de bak.

 

 

Personal Training | Sportschool Twello | Feelgood Fabriek

Personal training is de beste manier om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Samen zullen we alles uit de kast halen om jouw fysieke doelen te bereiken of zelfs te verleggen. Je krijgt de onverdeelde aandacht en zult versteld staan waartoe je in staat bent.

Time to punch it all out...

De eenvoudigste en beste manier om tot ontspanning te komen is door flink te bewegen. Want na inspanning komt ontspanning. Door je hartslag flink op te jagen, geeft je lichaam endorfine, serotonine en dopamine vrij. Een cocktail waar je hersens gelukkig van worden.

...and enjoy the results!

Endorfine: gelukzalig en euforisch gevoel, vermindert pijn.
Serotonine: gelukshormoon, reguleert o.a. je eetlust en slaap.
Dopamine: beloningshormoon, zorgt voor tevreden gevoel, doorzettingsvermogen.

Beschikbare lessen

Beschikbare lessen

Maandag

 • Kickboksen vrouwen

  -

  Dames

 • Hatha Yoga

  -

  Hatha Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Dinsdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

  Dames

 • Online Yin Yoga

  -

  Online Yin Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Woensdag

 • Yin&Yang Yoga

  -

  Yin&Yang Yoga (Menieke)

 • Yin Yoga

  -

  Yin Yoga (Menieke)

Zaterdag

 • Kickboksen vrouwen

  -

  Dames

Kickbokstraining in de ochtend

 

Kickboksen in de ochtend helpt je aarden, stevig met je voeten op de grond en in verbinding met jezelf staan. Het brengt energie in beweging, waardoor je fit en opgewekt de dag kunt beginnen. Volle kracht er tegen aan.

Kickbokstraining in de avond

 

Aan het einde van een drukke dag helpt boksen je los te maken van eventuele negatieve energie die je gedurende de dag of week hebt opgelopen. De focus op het kickboksen zorgt ervoor dat de rest van je geest tot rust komt.

Uitproberen? Een proefles kost 10 euro en bokshandschoenen hebben we tijdelijk voor je te leen. Na de proefles kun je gebruik maken van verschillende abonnementen of een strippenkaart.