HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie is de toepassing van hypnose voor theraputische doeleinden. Door middel van hypnotische trance wordt je bewuste geest omzeild en kan er rechtstreeks worden gecommuniceerd met je onderbewustzijn. De hypnotherapeut is een begeleider. We zijn in staat om je het wonderbaarlijke vermogen van je geest te onthullen. En tonen hoe je de ingenieuze kracht ervan kunt aanboren om je leven totaal te veranderen.

 

Dus net zoals je geest ziektesymptomen kan veroorzaken, weten we nu dat het je ook beter kan maken. Er is een schat aan wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat de gezondheid van je geest en lichaam nauw met elkaar verbonden zijn. Hypnose wordt nu algemeen aanvaard door de wereldwijde medische gemeenschap als een methode om uw lichaam en geest effectief te laten communiceren.

Hypnose en de kritische stem in je hoofd

Bekijk deze boeiende video over belemmerde overtuigingen en wat hypnotherapie daarin kan betekenen. Als je er klaar voor bent om kennis te maken met deze baanbrekende vorm van therapie, kun je het formulier invullen voor een afspraak of voor meer info.

Vraag hier jouw hypnotherapie aan

  * Een sterretje geeft een verplicht veld aan

  Klaar om verder te gaan met je leven?

  Zo kun je aan de slag met hypnotherapie.

   

  Hans zal je door een één-op-één snelle hypnosesessie leiden die snel en effectief de onderbewuste bron van je fysiologische struggels blootlegt. Door het gebruik van directe hypnose volstaan 1 tot 3 sessie om het probleem te verhelpen. Als je het zat bent om tegengehouden te worden door negatieve gedachten, schadelijke gewoonten en patronen. Omdat ze je tegenhouden om het leven te leiden dat je wilt…

   

  Boek dan een afspraak !

  Wil jij graag buiten sporten in de frisse lucht? De Feelgood Fabriek bevindt zich op een unieke afgelegen locatie in Twello waar zowel binnen als (droog onder een afdak) buiten kan worden getraind.