Hypnose behandeling

 Je leven veranderen in 1 tot 3 sessies

 

Werken aan lichaam & geest

Welkom bij de weg naar een gezonder leven.

Een hypnose behandeling kan je helpen bij fysieke, mentale en emotionele weerbaarheid.

 

Tijdens mijn carrière als hypnotiseur heb ik ontdekt dat, ongeacht de externe problemen die mensen ervaren, ze te maken hebben met interne weerstand. En interne weerstand is wat mensen ervan weerhoudt om hun volledige potentieel te benutten.

 

Er kunnen veel redenen zijn voor chronische weerstand – negatieve ervaringen of feedback, gevoelens van het “imposter syndroom” (ooit komen ze er achter dat ik niks kan)  , angst om niet “goed genoeg” te zijn… de lijst gaat maar door.

 

Maar als je weerstand wegneemt door te herkaderen, het opnieuw afstemmen van het wereldbeeld en het ontwikkelen van helderheid, doe je goed in de wereld – voor jezelf EN voor anderen.

  * Een sterretje geeft een verplicht veld aan

  Waarom een hypnose behandeling werkt?

   

  We weten dat wilskracht en vastberadenheid alleen vaak niet voldoende zijn om gedragsveranderingen te weeg te brengen. Neem bijvoorbeeld een rookverslaving. Zelfs al weten we allemaal hoeveel schade roken aan onze gezondheid toebrengt, toch blijven er naar schatting 3 miljoen mensen roken. Stoppen met roken is dus geen kwestie van persoonlijke kracht en zeker geen kwestie van logica. Roken is in feite een volkomen onlogische bezigheid.

   

  Stel jezelf dus de volgende vraag: heb je ooit geprobeerd logica te gebruiken met een onlogisch persoon? En is dat gelukt?

   

  Je linker hersen helft is verantwoordelijk voor logica:  analytisch, tekst, beredeneren, tekst ,rationeel

  De rechter hersenhelft reageert op emotie:  gevoel, intuïtie, context, creativiteit

   

  Een hypnose behandeling geeft toegang tot het onlogische deel van je hersenen dat je emoties controleert en kan je helpen de wens om helemaal te stoppen met roken te elimineren! Bovendien kan hypnose je helpen om gezondere stressverlichtende technieken te leren die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.